Vanessa Minnillon bikinipeppu käänsi katseita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toissapäivänä viihdelehdissä julkaistiin paparazzikuvia, jossa MTV-kanavan juontajakaunotar nähtiin lomailemassa bikineissä poppari-poikaystävänsä Nick Lacheyn kanssa. Nyt verkossa on julkaistu myös uusia kuvia rannalla kuhertelevasta julkkisparista.

Mallina ja televisiokasvona tunnetuksi tullut amerikkalaiskaunotar Vanessa Minnillo nähdään lähiaikoina vierailevana tähtenä suositussa CSI-televisiosarjassa. MTV-juontaja sai viettää viikonlopun kuitenkin lomatunnelmissa Miami Beachilla. Luonnollisesti neitokaisen bikiniasu käänsi erityisesti miesten katseita. Katso tuoreemmat kuvat tästä.

Aiemmin tänä vuonna Nick ja Vanessa ehtivät kertaalleen jo erota, mutta he palasivat pian takaisin yhteen. Aiemmin Nick oli naimisissa Jessica Simpsonin kanssa. Tuolloin he tekivät myös suosittua realityohjelmaansa.