Natalie Portman myrtsitteli julkkisjuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar ja elokuvatähti Natalie Portman ikuistettiin eilen illalla Annual Gotham Independent Film Awards -tapahtuman punaisella matolla. Yleensä varsin iloinen ja hyväntuulinen julkkiskaunotar ei kuitenkaan tainnut juhlia kovinkaan hyvissä tunnelmissa.

Portman poseerasi nimittäin kuvaajille ”myrtsinä”, eikä saanut väläytettyä edes uskottavaa väkinäistä hymyä. Tietoa myrtsittelyn syystä ei ole ainakaan tässä vaiheessa vielä tiedossa, mutta kovin normaalia moinen ei ole hänelle ollut. Katso kuvat tästä.

Aiemmin tänä syksynä Natalie Portman oli otsikoissa kehuttuaan ensin, kuinka jännittävää köyhyys on. Ilmeisesti hänen ei kuitenkaan tarvinnut tästä ”jännityksestä” juuri nauttia, sillä neitokainen osti vain pari päivää myöhemmin Los Angelesista 1930-luvulla rakennetun linnan, josta hän maksoi kolme miljoonaa dollaria. Tämän jälkeen hän poseerasi V-lehdessä varsin näyttävällä kaula-aukolla varustetussa asussa.