Natalie Portmanin uskomaton kaula-aukko yllätti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkinäyttelijä Natalie Portman on kertonut jo aiemmin julkisuudessa, ettei enää aio suostua alastonkohtauksiin elokuvissaan. Siitä huolimatta hän jatkaa seksikkäissä kuvissa poseeraamista aivan kuin ennenkin. Nyt hänet voidaan bongata V-lehdestä.

Natalie Portman poseeraa nimittäin V-lehden tuoreen talvinumeron kannessa ja sisäsivuilla varsin näyttävissä kuvissa. Paljasta pintaa ei kuitenkaan nähdä juuri julkkisjuhlien punaisen maton poseerauksia enempää, mutta kuvat ovat silti tyylikkään näyttäviä. Esimerkiksi tässä kansikuvassa hänet nähdään asussa, jonka kaula-aukko jatkuu aina jalkoväliin saakka. Katso kuvat tästä.

Tänä syksynä Natalie Portman oli otsikoissa kehuttuaan ensin, kuinka jännittävää köyhyys on. Ilmeisesti hänen ei kuitenkaan tarvinnut tästä ”jännityksestä” juuri nauttia, sillä neitokainen osti vain pari päivää myöhemmin Los Angelesista 1930-luvulla rakennetun linnan, josta hän maksoi kolme miljoonaa dollaria.