The Jonas Brothers ei hajoa – yhtyeen kuopus sooloilee

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Amerikassa erittäin suurta suosiota nauttivan The Jonas Brothers -yhtyeen veljeskatraan kuopus, eli Nick Jonas, on ilmoittanut lähtevänsä soolouralle. Viihdelehti Starassa uutisoitiin jo aiemmin tähden äidin vahvistaneen sooloprojektin medialle.

Nyt Nick itse on kertonut tekevänsä levyn sekä jopa kiertueen ensi vuoden puolella uuden bändinsä kanssa. Tähden uuden bändin nimi on Nick Jonas & The Administration. Bändin on määrä julkaista albumi helmikuussa ja lähteä neljätoista jenkkikaupunkia kattavalle kiertueelle jo tammikuussa. Nickin uusi projekti ei kuitenkaan merkitse The Jonas Brothersin loppua, sillä kolmen veljeksen muodostama bändi jatkaa urallaan edelleen.

– Oma projektini on sellainen, joka voi ehdottomasti elää samaan aikaan Jonas Brothersin kanssa, Nick Jonas kertoi People-lehdelle.

The Jonas Brothersin muodostavat veljekset Joe, Nick ja Kevin Jonas. Veljekset ovat julkaisseet urallaan neljä albumia, joista viimeisin julkaistiin kuluvana vuonna. Sooloilemaan lähtevä Nick on seurustellut muun muassa teinitähti Miley Cyrusin kanssa.