Ke$ha julkaisee Animal-albuminsa tammikuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman hittilistojen kärkisijoilla parhaillaan Tik Tok -singlellään keikkuva amerikkalainen poptähti Ke$ha julkaisee Animal-nimisen esikoisalbuminsa 6. tammikuuta. Ke$ha on aiemmin vieraillut naisvokalistina Flo Ridan Right Round -jättihitissä.

Debyyttialbuminsa kappaleita mukana kirjoittamassa ollut Ke$ha kuvaa itse albumiaan elektropop-magiaksi, joka määrittelee hyvin laulajattaren suorasukaisilla sanoituksilla ja anteeksipyytelemättömällä asenteella sävytettyä kokoelmaa punk-energialla viimeisteltyjä kappaleita. Anti-poptähdeksi itseään nimittävä laulaja on työskennellyt albumilla musiikkimaailman unelmatiimin, eli Dr Luken, Max Martinin sekä Benny Blancon kanssa.

– Lähden ulos ja vietän sekopäisen illan, ryömin takaisin kotiin ja kirjoitan muutaman sanan ylös. Aamulla lukiessani yöllisiä tekstejä mietin – Wow, tämä tarina täytyy kertoa eteenpäin, Ke$ha kertoi.

Tällä tavalla syntyi myös albumilta löytyvä Stephen–kappale, joka kertoo kundista jota Ke$ha sanoo kytänneensä 15-vuotiaasta asti, sekä Dinosaur, joka kertoo vanhojen miesten iskuyrityksistä. Tik Tok -kappaleen sanat syntyivät puolestaan bileiden jälkeisenä aamuna, kun Ke$ha heräsi upeiden alastomien naisystäviensä ympäroimänä ja miettien ”tältä P. Diddystä täytyy tuntua joka aamu” .

– Haluan musiikkini olevan hauskaa, anteeksipyytelemätöntä, öykkärimäistä, kummallista ja mielenkiintoista. Kaiken takana on silti tunteellinen ihminen ja haluaisin ihmisten pystyvän kuuntelemaan musiikkiani sekä samaistumaan sisältöihin, Ke$ha kuvailee musiikkiaan.