Mariah Careyn kaula-aukko kiinnitti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Mariah Carey julkaisi äskettäin uuden albuminsa nimeltään Memoirs Of An Imperfect Angel. Viime viikolla hän käväisi juhlimassa uutta levyään Lontoossa ja sai samalla tuhlatuksi miljoona dollaria vain neljässä päivässä.

Nyt Mariah on osallistunut Unicef Snowflake Ball -julkkisgaalaan, jonne hän oli valinnut asukseen mustan iltapuvun. Asun kaula-aukko oli tuttuun tapaan merkittävästi keskimääräistä suurempi, ja siten poptähden rintavarustus pääsi jälleen kerran nousemaan pääosaan punaisella matolla. Katso kuvat tästä.

Mariahin uutuusalbumista odotettiin välitöntä menestystä, mutta varsinaisia jättihittejä levyltä ei ole ainakaan vielä julkaistu. Levyn tähän mennessä menestynein kappale I Want To Know What Love Is on sekin cover-biisi eikä siis Mariahin omaa käsialaa. Mariah tähdittää parhaillaan  myös Lee Danielsin ohjaamaa Precious-elokuvaa, joka sai ensi-iltansa Sundance-elokuvafestivaaleilla.