Rihanna tyrmää miesten pienet pen**set

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti on ottanut uuden Rated R -levynsä myötä aikaisempaa räväkämmän otteen julkisuudessa. Hän on nimittäin puhunut aikaisempaa avoimemmin seksistä ja ihmissuhteistaan. Viime viikolla hän sivalsi myös ”huonosti varusteltuja” miehiä toteamalla, että sukuelimen koolla on peiton alla merkitystä.

Eilen Rihanna toisti näkemyksensä radiohaastattelussaan. Hän kumosi samalla osaltaan vanhan sanonnan, jonka mukaan miehen peniksen koolla ei ole merkitystä seksielämälle. Rihannan mukaan sillä onkin suuri merkitys. Asiasta kysyttäessä Rihanna purskahti ensin nauruun ja totesi ettei voi vastata moiseen kysymykseen.

Lopulta hän myönsi olevansa ”syyllinen” ja ottavansa asian huomioon erityisesti yhden illan suhteissa. Myös miehen pituus on hänelle tärkeää, sillä hän ei koskaan halua olla pidempi kuin seuralaisensa. Kuuntele Rihannan radiohaastattelu tästä. Viihdelehti Stara tapasi Rihannan äskettäin New Yorkissa. Lue haastattelu tästä.