Penelope Cruzin rinnat ihmetyttivät julkkisjuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu latinotähti Penelope Cruz on ehkä tunnettu seksikkyydestään, mutta ei suurista rinnoistaan. Pedro Almodovarin uudessa Särkyneet-elokuvassa alastomanakin nähtävä kaunotar nousi kuitenkin viime viikolla otsikoihin yllättäen kasvaneen rintavarustuksensa merkeissä.

Penelope Cruz nähtiin toissailtana Lontoossa juhlimassa Nine-elokuvan ensi-iltaa monien muiden julkkistähtien tavoin. Samalla myös hänen kasvanut rintavarustuksensa oli tarkasteltavana, ja tuoreiden kuvien perusteella on noussut uudelleen epäilyjä mahdollisesta silikoni-operaatiosta. Katso kuvat tästä.

35-vuotias Penelope Cruz on ollut viime aikoina sitkeiden kihlaushuhujen kohteena, sillä hänen ja Oscar-voittaja Javier Bardemin epäillään kihlautuneen huhtikuussa. Yksityisyyttään visusti varjeleva tähtipari ei ole julkisesti vahvistanut edes seurusteluaan, mutta äskettäin heidän kerrottiin suunnittelevan jo häitä, joiden on tarkoitus rauhoitella samalla katolisen Cruzin vanhempia. Ensimmäisen kerran julkkisparin suhteesta huhuttiin jo 17 vuotta sitten, kun molemmat tähdittivät Jamon Jamon -elokuvaa. Tuolloin heidän kerrottiin harjoitelleen elokuvan seksikohtauksia myös tosielämässä.