Penelope Cruz seksikkäämpänä kuin koskaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu latinotähti Penelope Cruz on ollut viime päivinä paljon julkisuudessa julkkisjuhlien ja mystisesti suurentuneiden rintojensa merkeissä. Kerroimme aiemmin tänään kuinka hän poseerasi toissailtana Lontoossa Nine-elokuvan ensi-iltajuhlissa.

Pedro Almodovarin uudessa Särkyneet-elokuvassa alastomanakin nähtävä kaunotar poseeraa parhaillaan myls Interview-lehden kuvissa, joista häntä ei ole edes helppo tunnistaa. Kuvien teemana on jonkinlainen vankiselli, ja kuvissa Penelope nähdään ehkäpä seksikkäämpänä kuin koskaan aiemmin. Katso kuvat tästä.

35-vuotias Penelope Cruz on ollut viime aikoina sitkeiden kihlaushuhujen kohteena, sillä hänen ja Oscar-voittaja Javier Bardemin epäillään kihlautuneen huhtikuussa. Yksityisyyttään visusti varjeleva tähtipari ei ole julkisesti vahvistanut edes seurusteluaan, mutta äskettäin heidän kerrottiin suunnittelevan jo häitä, joiden on tarkoitus rauhoitella samalla katolisen Cruzin vanhempia. Ensimmäisen kerran julkkisparin suhteesta huhuttiin jo 17 vuotta sitten, kun molemmat tähdittivät Jamon Jamon -elokuvaa. Tuolloin heidän kerrottiin harjoitelleen elokuvan seksikohtauksia myös tosielämässä.