Rollaritähti heitti ulos pahoinpitelemänsä ”lapsityttöystävän”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme pari päivää sitten kuinka Rolling Stones -yhtyeen 62-vuotias Ronnie Wood pidätettiin epäiltynä 20-vuotiaan tyttöystävänsä Ekaterina Ivanovan pahoinpitelystä. Nyt rokkarin kerrotaan jättäneen nuoren tyttöystävänsä 18 kuukauden seurustelun jälkeen.

Daily Mail -lehden mukaan Ekaterina Ivanova vietti perjantain anoen anteeksiantoa rokkarilta, mutta tämä ei pyyntöihin suostunut, vaan halusi nuoren naisen ulos asunnostaan. Ivanova on kuitenkin kieltäytynyt nostamasta syytettä pahoinpitelyn takia, joten Ronnie Wood ei ilmeisesti joudu vastaamaan teoistaan oikeudessa. Neitokainen kertoi häädöstään ystävilleen tekstiviesteillä.

– Luulen, että hän ymmärtää Ronnien olevan vakavissaan. Ronnie on saanut tarpeekseen koko jutusta. He ovat molemmat räväköitä ihmisiä, mutta Ronni nosti Katian köyhyydestä ja voi helposti palauttaa hänet sinne, ystävä kertoi lehdelle.

– Hän on kauhuissaan, koska tietää ettei ole mitään ilman Ronnieta. Toisaalta hän voisi nostaa syytteen Ronnieta vastaan. Hän ei kuitenkaan halua poliisin sekaantuvan asiaan.

Pahoinpitelyn silminnäkijöiden mukaan Ronnie Wood kuristi tyttöystäväänsä kadulla ja raahasi tätä kuuden metrin matkan niskasta kiinni pitäen. Samalla Ivanova sai ruhjeita polviinsa. Lisäksi rokkari oli uhannut kovaan ääneen polttaa tyttöystävän kasvoja tupakalla.