Jennifer Lopezin peppu edelleen hellänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Jennifer Lopez kaatui takamukselleen pari viikkoa sitten American Music Awards -palkintogaalan esiintymisensä aikana. Pyllähdys tapahtui, kun laulaja hyppäsi tanssipojan selän päältä korkealle ilmaan, mutta jalkojensa sijaan laskeutuikin takamukselleen.

Ensin Jennifer Lopez väitti kaatumisen kuuluneen kappaleensa koreografiaan, mutta nyt hän on myöntänyt sen olleen vahinko. Samalla poptähti paljasti, että hänen takamuksensa on edelleen hellänä pyllähdyksen seurauksena.

– Minulla on, niinkuin, vieläkin peppu hellänä. Mitä siinä tapahtui, niin yhden tanssijan selkä oli liukas hiestä. Sitten siinä oli valot ja kaikki. Emme odottaneet sitä koska heillä oli ollut harjoituksissa aina t-paidat yllään. Sitten kun astuin heidän paljaalle selälleen, ne olivat liukkaita, Jennifer Lopez kertoi Ellen DeGeneresin televisio-ohjelmassa.

Suositussa keskusteluohjelmassa vieraillut Lopez istutettiin studiossa pehmeän tyynyn päälle ja hänelle lahjoitettiin kypärä ja polvisuojat. Esityksen videosta on tullut samalla jonkinasteinen nettihitti, sillä sen on nähnyt tähän mennessä jo lähes miljoona katsojaa.