Rotan syöminen realityohjelmassa viemässä kaksi vankilaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australian viidakossa kuvattava I’m a Celebrity … Get Me Out of Here! -realityohjelma nousi taannoin otsikoihin, kun povipommi Katie Price oli kisassa mukana viikon ajan ennen luovuttamistaan. Nyt ohjelmasta on käynnistetty poliisitutkinta.

Ohjelmassa kilpailijat tappoivat ja kokkasivat itselleen rotan, ja nyt eläinsuojelijat syyttävät kahta ihmistä julmuudesta eläintä kohtaan. Australian poliisi tutkii tältä kaudelta jo päättyneen ohjelman tapahtumia, ja on vahvistanut brittilehdistölle, että epäiltynä ovat 33- ja 30-vuotiaat kilpailijat, ABC News uutisoi.

Epäiltyjen nimiä ei ole paljastettu, mutta kilpailijoista Gino D’Acampo on 33-vuotias ja Stuart Manning on 30-vuotias. Epäiltyjä odotetaan oikeuden eteen 3. helmikuuta 2010. Maksimirangaistus voi olla jopa kolmen vuoden vankeustuomio, mikäli heidät katsotaan syylliseksi kaikkiin syytekohtiin. Ohjelman tuottaja on vahvistanut paikallisen poliisin tutkivan rotan tappamiseen liittyviä tapahtumia.