Paris Hilton joulun seksikkäin tonttu?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa julkisuudesta ja keskittynyt pääasiassa bisneksen tekemiseen sekä seurusteluun on-off -poikaystävänsä Doug Reinhardtin kanssa. Nyt Paris on nähty jälleen työn touhussa.

Paris Hilton lanseerasi nimittäin joulumarkkinoiden kynnyksellä uuden tuoksunsa, jonka nimeksi tuli Siren Paris Hilton. Hajuvettä mainostaakseen Hilton suostui pukeutumaan seksikkääksi tontuksi ja poseeraamaan Los Angelesin Glendalessa sijaitsevassa Macy’s -tavaratalossa. Katso kuvat tästä.

Pari viikkoa sitten amerikkalainen poptähti Ke$ha, eli Kesha Sebert, paljasti Staran haastattelussa oksentaneensa aikoinaan Paris Hiltonin vaatekaappiin ollessaan julkkisneitokaisen luona juhlimassa. Lue tarina ja poptähden kommentit tästä.