Penelope Cruz oli pyörtyä Oscar-juhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu latinotähti Penelope Cruz on paljastanut tunnelmiaan taannoisesta Oscar-gaalasta. Hän kertoi jännittäneensä uskomattoman paljon ollessaan ehdolla Oscar-voittajaksi parhaan naissivuosan roolistaan aiemmin tänä vuonna.

Vicky Cristina Barcelona -elokuvansa roolisuorituksesta ehdolla ollut tumma kaunotar paljasti olleensa pyörtymisen partaalla jännityksen takia. Oikein muuta hän ei sitten juhlista ja voitostaan muistakaan.

– On turhauttavaa että en muista enempää, sillä oli kaunista kuinka perhe ja läheiset olivat iloisia puolestani. Tunsin olevani pyörtymisen partaalla siitä jännityksestä. Sen muistan kyllä varsin hyvin. Muistan ajatelleeni, että mitä minä oikein täällä teen? Kuinka tämä kaikki tapahtui? Penelope Cruz kertoi The Times -lehdelle.

Parhaillaan Cruz tähdittää Nine-elokuvaa, josta odotetaan mahdollista Oscar-rohmua ensi vuoden gaalaan. Jo nyt elokuva on huomioitu hyvin ja Cruz sai Satellite Award -ehdokkuuden parhaasta naissivuosasta. Yhteensä elokuva sai peräti yksitoista ehdokkuutta.