Rosie Huntington-Whiteley kovassa nousussa mallimarkkinoilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman huipulle nousee harvoin uusia nimiä, mutta yksi tulevaisuuden kuumista mallikaunottarista on mitä ilmeisimmin brittiläinen Rosie Huntington-Whiteley. Hän on tosin suomalaisille vielä tuntematon, mutta kovaa nousua tekevä nuori kaunotar.

Ensimmäisen kerran Rosie Huntington-Whiteley oli otsikoissa nakuiltuaan viime kesänä kymmenen muun huippumallin kanssa maailmankuulussa Pirelli-kalenterissa ja Vanity Fair -lehden kuvissa. Äskettäin Rosie nähtiin hieman tuoreemmissa kuvissa alusvaatteisillaan, mutta nyt sorja kaunotar on kuvattu bikinikuvauksissa rannalla. Katso kuvat tästä.

22-vuotias Rosie Huntington-Whiteley tuli alunperin tunnetuksi Victoria’s Secret -mallina, ja vuonna 2008 hän koristi muiden muassa maineikkaan Vogue-lehden kantta. Tavistockissa syntynyt kaunotar on sittemmin nähtyi muiden muassa Teen Vogue ja Vogue Nippon -lehdissä. Hänet löydettiin aikoinaan malliksi suoraan koulunpenkiltä. Omasta mielestään hän ei ollut tarpeeksi nätti malliksi, mutta toista mieltä ovat olleet muiden muassa Ralph Lauren, Tommy Hilfiger ja Max Azria.