Rihannan uusin tatuointi selviää vasta peilistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uuden Rated R -albuminsa merkeissä maailmaa tiiviillä aikataululla parhaillaan kiertävä Rihanna on ehtinyt kiireidensä keskellä käväistä myös tatuointiliikkeessä. Tosin keskellä yötä. Kyseessä oli sama newyorkilainen East Side Ink -liike, jossa Rihanna itsekin teki taannoin luvatta tatuointeja.

Tatuoinneista kovasti pitävän neitokaisen uusin tatska onkin siinä mielessä erikoinen, että sen tekstistä saa selvää ainoastaan peilin kautta. Se on nimittäin tatuoitu peilikuvaksi, jotta Rihanna näkisi sen katsoessaan itseään peilistä. Kahden aikaan aamuyöllä otetussa tatuoinnissa lukee ”Never a failure, always a lesson”. Kuvia tatuoinnista löytyy tästä.

– Kysyin häneltä miksi hän haluaa juuri tuon tatuoinnin ja hän kertoi, että se on hänen mottonsa elämässä ja kaikessa muussa. Hän ei halua käsitellä asioita virheinä, vaan opetuksina, East Side Inkin Keith McCurdy kertoi OK!-lehdelle.

Viihdelehti Stara tapasi Rihannan äskettäin New Yorkissa. Lue haastattelu tästä!