Foo Fighters -tähti: ”V**ut Twitteristä – suurinta ajanhukkaa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Internetin yhteisöpalvelut, kuten Facebook ja Twitter ovat tähän saakka kasvattaneet suosiotaan ympäri maailmaa. Kaikille näille palveluille löytyy kuitenkin myös vastustajia. Yksi heistä on suositun Foo Fighters -yhtyeen keulahahmo Dave Grohl.

Rocktähti on nyt sivaltanut QT Magazine -lehdelle viimeiksi mainittua mikroblogipalvelua.

– V**ut Twitteristä! Se on suurinta ajanhukkaa. Jos ihmiset saisivat naamansa pois internetistä ja päänsä pois p**seestä, he voisivat saada v**tu jotain aikaiseksikin, Grohl totesi.

Rokkari ei ole ilmeisesti ainoa joka ajattelee näin, sillä tänään julkistetun tiedon mukaan Twitterin liikenne laski viime kuussa ensimmäisen keran palvelun perustamisen jälkeen. Laskua Twitterille tuli marraskuussa 2,43 prosenttia. Myös Facebookin käyttö laski 0,47 prosenttia. Tätäkin enemmän laskivat muiden muassa LindedIn 6,93 prosenttia ja FriendFeed 20,95 prosentttia.