Tiger Woodsin piilottelun syy selvisi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtavan suhdeskandaalin keskipisteessä oleva golf-tähti Tiger Woods ei ole näyttäytynyt julkisuudessa kertaakaan skandaalin aikana, vaikka hänen vaimonsa on saatu ikuistettua paparazzikuviin. Nyt ainakin yksi syy supertähden piilotteluun on mahdollisesti selvinnyt.

Amerikkalaisen Extra-viihdeohjelman mukaan Tiger Woods olisi nimittäin menettänyt yhden etuhampaistaan jouduttuaan ruotsalaissyntyisen vaimonsa Elin Nordegrenin käsittelyyn.

Tuolloin vaimo pahoinpiteli Woodsia sekä käsin että golf-mailalla, ja ohjelman mukaan vaimo heitti lisäksi Tigeriä matkapuhelimella kasvoihin. Suun alueelle osuneen heiton seurauksena golf-tähden hammas lohkesi, The Sun referoi ohjelmaa.

Eilen tunnettu amerikkalainen julkkisbloggaaja Nik Richie kirjoitti saaneensa tietää, että Woodsilla on myös avioliiton ulkopuolisesta suhteesta syntynyt salattu lapsi. Muita tietoja tästä asiasta ei ole vielä annettu, eikä sitä ole kiistetty tai myönnetty Woodsin taustajoukkojen puolelta.