Halle Berry on todellinen hottis-MILF

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Halle Berry on rankattu useita kertoja maailman seksikkäimpien naisten listalle. Reilu vuosi sitten perheenlisäystä saanut supertähti on nyt karistanut raskaudesta kertyneet ylimääräiset kilot ja näyttää nykyisin todella hyvältä.

The Soloist -elokuvan ensi-iltajuhlissa Halle Berry poseerasi taannoin yllättävän solakkana. Tähti on siis jälleen huippukunnossa ja valmiina uusiin haasteisiin elokuvamaailmassa. Nyt supertähti on kuvattu shoppailemassa yhdessä Nahla-tyttärensä kanssa. Äiti ja tytär vierailivat ainakin Los Angelesin Bristol Farmin torialueella ennen paluutaan Malibussa sijaitsevaan kotiinsa. Katso kuvat tästä.

Taukoa näyttelemisestä parhaillaan pitävän tähden viimeisin työ on viime vuoden lopulla kuvattu elokuva Frankie And Alice, jonka kuvauksissa Berry myös paljastali vahingossa. Kesän aikana hänet kuvattiin myös poseeraamassa hiekkarannalla oman nimikkotuoksunsa mainoksissa.