Victoria Silvstedt paljasti rintansa julkkisjuhlissa

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Ruotsalainen povipommi Victoria Silvstedt näyttäytyi eilen Sir Elton Johnin järjestämissä hyväntekeväisyysjuhlissa Lontoossa. Näyttävä blondi juhli hopeanvärisessä iltapuvussa, jonka niukka yläosa ei kuitenkaan istunut rintavalle naiselle.

Naisen iltapuvun yläosa ei pysynyt millään paikoillaan, joten rintaliivinsä kotiin jättäneen povipommin silikonilla paranneltu rintavarustus oli jälleen kerran kaiken kansan nähtävillä. Katso kuva tästä.

35-vuotias Skellefteåssa syntynyt ruotsalaiskaunotar Karen Victoria Silvstedt on luonut uraa muun muassa mallina, juontajana ja laulajana. Hän osallistui vuonna 1993 Miss Ruotsi -kilpailuun, jossa hänet kruunattiin ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Tähdeksi povipommi nousi poseerattuaan vuonna 1996 Playboy-lehdessä, ja hänet valittiin seuraavana vuonna Playmate Of The Year -voittajaksi. Silvstedt on sittemmin tehnyt menestyksekästä julkkisuraa ja noussut yhdeksi maailman tunnetuimmista glamour-malleista.

Vuonna 2005 Victoria valittiin Nuts-lehden äänestyksessä maailman toiseksi seksikkäimmäksi blondiksi. Äänestyksen voitti Jennifer Ellison. Nykyisin lähinnä vilautuksistaan kuuluisa Silvstedt oli teini-ikäisenä myös olympiatason laskettelija. Playboyssakin poseeranneen naisen urheilu-ura tyssäsi kuitenkin jo 16 vuoden iässä olkapäävammaan.