Lindsay Lohan rapistui ulkoisesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-laulaja Lindsay Lohan oli vielä muutama vuosi sitten nuori ja kaunis naapurintyttö, joka sai siveellisiä kiltin tytön elokuvarooleja. Sen jälkeen Hollywood teki tehtävänsä ja neitokainen ajautui vakaviin päihdeongelmiin sekä lopulta vieroitukseen ja vankilaan.

Nyt Lindsay on jo hiljalleen nousemassa aallonpohjaltaan, mutta taannoin levy-yhtiö antoi hänelle potkut, eikä elokuvien rintamallakaan töitä ole enää huumesekoilujen jälkeen riittänyt. Nykyään lähinnä isänsä kanssa riitelemiseen ja ranskalaiselle vaatemerkille vaatteiden suunnittelemiseen keskittyvä Lindsay on muuttunut kovasti kulta-ajoistaan myös ulkoisesti. Vertaa esimerkiksi näitä ennen ja jälkeen -kuvia.

Viime viikolla Vuoden mokaaja -äänestyksessä kymmenen parhaan joukkoon sijoittunut Lindsay Lohan on nähty tämän vuoden aikana useita kertoja varsin tyylikkäissä lehtikuvissa. Otsikoissa ovat olleet myös rajut riidat hänen ja on-off -tyttöystävänsä Samantha Ronsonin kanssa. Tällä hetkellä julkkispari ei ole yhdessä.