Hollywoodin seksikkäimmät tonttukaunottaret listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovaa vauhtia lähestyvä joulu on ollut aina myös Hollywood-elokuvien suosittu teema. Näin ollen monet tutut elokuvakaunottaret ovat esiintyneet jouluisissa tunnelmissa esimerkiksi tonttuina. Nyt Maxim-lehti on kaivanut arkistojaan ja listannut seksikkäimmät tontut.

Listan kärjessä jaetulla ykköstilalla ovat Mean Girls -elokuvassa tonttuja näytelleet Lindsay Lohan ja Rachel McAdams. Sittemmin Lindsay on onnistunut tekemään itsestään julkisuudessa lähinnä pellen rattijuopumuksineen ja vankilatuomioineen. Rachel McAdams on kuitenkin pysynyt kaidalla tiellä ja saanut lisää elokuvarooleja.

Toiseksi seksikkäimmäksi tontuksi lehti nimesi Fred Claus -elokuvaa tähdittäneen Elizabeth Banksin ja kolmanneksi seksikkäimmäksi Kiss Kiss Bang Bang -elokuvassa paljastavassa topissa tonttuilleen Michelle Monaghanin. Viiden joukkoon mahtuivat vielä Santa Baby -televisiosarjan Jenny McCarthy ja Elf-sarjan Zooey Deschanel. Katso koko lista kuvineen tästä.

Kymmenen seksikkäimmän listalla olivat lisäksi muiden muassa Suddenly Susan -elokuvan Brooke Shields, Bad Santa -elokuvan Lauren Graham, Undercover Christmas -elokuvan Jami Gertz, The Grinch -elokuvan Christine Baranski sekä The Stepford Wives -elokuvan koko naiskatras. Kymmenentenä listalla oli vielä omassa Newlyweds-realityohjelmassaan nähty Jessica Simpson.