Lady Gagan kustannuksella pilaillaan YouTubessa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen poptähti Lady Gaga keikkuu parhaillaan lukuisilla hittilistoilla uudella Bad Romance -singlellään. Nyt poppiviisusta on tehty myös hulvaton parodiaversio, jossa myös lyriikat on luonnollisesti muokattu uusiksi.

Parodiassa nauretaan erityisesti Lady Gagan esiintymisasuille ja paljasteluille. Katso video tästä tai artikkelin alta. Parodiakappaleen lyriikoiden teemaksi on valittu omiin housuihin ulostaminen.

Parodiavideon ohjauksesta on vastannut Blake Martin. Pääosassa nähdään Sherry Vine -niminen drag-artisti, joka on varsin suosittu erityisesti Keski-Euroopassa. Nykyisin hän tekee kuitenkin uraa New Yorkissa, jossa hänen esityksensä ovat saaneet suuren suosion ja positiivista palautetta myös kriitikoilta. Sherry Vine on esiintynyt SINsation-nimisellä kiertueellaan myös Helsingissä.