Julkisuutta pakoileva Tiger Woods löydettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Golf-tähti Tiger Woods nousi otsikoihin 27. marraskuuta ajettuaan maasturillaan puuhun kotinsa välittömässä läheisyydessä. Tuolloin mies kiidätettiin sairaalaan, josta hän palasi pian kotiinsa. Sittemmin supertähteä ei ole julkisuudessa nähty.

Kotiinpaluun jälkeen Tigerin korttitalo alkoi kaatua, ja kaapeista löytyikin ennätysmäinen skandaali, kun golf-tähti antoi uskottomuudelle aivan uuden merkityksen. Hänen rakastajikseen on nimittäin tähän mennessä löytynyt ainakin 15 eri naista ympäri Yhdysvaltoja, ja mediat ovat kilvan uutisoineet hänen tilaamistaan ryhmäseksiorgioista.

Ei siis ihme, että Woods ei ole halunnut näyttäytyä julkisuudessa. Nyt hänet on kuitenkin amerikkalaisjulkaisun mukaan viimein paikallistettu. X17-verkkolehden mukaan Tiger Woods majailee Butler Chain of Lakes -alueella Orlandossa. Hän omistaa siellä olevan luksustalon. Katso kuvat tästä. Lehden tietojen mukaan Tiger purkaisi stressiään golffaamalla öisin läheisellä yksityisellä golfradalla välttääkseen paparazzit ja muut ulkopuoliset.