Näyttelijätär selvisi ihosyövästä?

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Amerikkalainen näyttelijätär Melanie Griffith on paljastanut joutuneensa ihosyövän säikäyttämäksi. Hänen kasvoissaan havaittiin ihosyövän esiasteita, joten tähti joutui leikkaukseen.

Näyttelijättären ympärillä pyöri viime päivinä hurjia huhuja, sillä julkisuuteen levisi paparazzien ottamia kuvia, joissa naisen toinen silmänympärys on pahasti mustelmilla.

Nyt näyttelijätär itse on laittanut pisteen huhuille kertomalla edustajansa välityksellä mustelmien johtuneen hänelle tehdystä syöpäleikkauksesta, TMZ-julkaisu kertoo. Aikaisessa vaiheessa tehdyn leikkauksen ansiosta ihosyöpä ei ehtinyt kehittyä esiasteita pidemmälle.

Taukoa näyttelemisestä pitänyt 52-vuotias Griffith on naimisissa näyttelijä Antonio Banderasin kanssa. Näyttelijätär on kamppaillut elämänsä aikana paljon myös päihdeongelmiensa kanssa ja ollut useasti vieroitushoidoissa. Tähden viimeisin vierailu vieroitusklinikalle tapahtui viime elokuussa, jolloin häntä hoidettiin kipulääkkeisiin kehittyneen riippuvuuden vuoksi.