Tara Reidin nakukuvat ”photoshoppauksen taidonnäyte”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka esimerkiksi American Pie -komedioista tunnettu näyttelijätär Tara Reid poseeraa Playboy-lehdessä uransa rohkeimmissa alastonkuvissa. Nyt kuvia epäillään erittäin rankasti käsitellyiksi.

Tara Reid on esitellyt vartaloaan kuluneen vuoden aikana harvakseltaan, mutta silloin kun hänet on ikuistettu bikineissä, ovat kuvat aiheuttaneet keskustelua neitokaisen vartalon rähjääntyneisyydestä ikäisekseen. Playboy-kuvissa hänen vartalonsa lähentelee kuitenkin täydellisyyttä, joten kuvia epäillään käsitellyn digitaalisesti keskimääräisiä mallikuvia enemmän.

Esimerkiksi amerikkalainen viihdesivusto The Blemish kirjoittaa nyt, että Reidin todelliset rinnat muistuttavat Frankensteinin rintoja ja vatsa näyttää siltä että sitä olisi käytetty kynnysmattona. Julkaisun mukaan kyseessä on joko photoshoppauksen taidonnäyte tai Tara on sairastunut Benjamin Buttonin tautiin, jossa ihminen nuorentuu vanhetessaan.

34-vuotias Tara Reid on esiintynyt uransa alkuvaiheen saippuasarjojen jälkeen myös elokuvamaailmassa. B-luokan komedioiden lisäksi hänen uralleen mahtuu myös pari menestyselokuvaa, kun hänet kiinnitettiin aikoinaan American Pie -elokuvien tähdeksi. 2000-luvulla menestysroolit ovat kuitenkin antaneet odottaa itseään. Vuonna 2010 Tara Reid nähdään elokuvassa Land Of Canaan.