Lindsay Lohan paljasti estottomasti rintansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on jälleen poseerannut rohkeissa mallikuvissa lehden sivuilla. Tällä kertaa hän paljasti estottomasti myös rintansa poseeratessaan kuvissa muiden muassa kylpyhuoneen ovella.

Saman kuvasarjan ensimmäiset nakukuvat julkistettiin jo viime viikolla, mutta nyt verkossa on julkaistu lisää otoksia samasta kuvaussessiosta. Kyseessä ovat Muse-lehdessä julkaistut nakukuvat, joissa Lindsay Lohan poseeraa myös nuoren miespuolisen mallin kanssa. Aiemmin julkaistuissa kuvissa Lindsay nähdään sängyssä toisen naisen ja miehen kanssa. Tuoreemmat kuvat on kuitenkin ikuistettu kylpyhuoneen ovella. Katso kuvat tästä.

Yksityiselämänsä puolella Lindsay Lohan on taistellut kiivaasti Michael-isänsä kanssa, sillä isä on antanut tyttärestään kärkkäästi kommentteja medioille. Hän muiden muassa totesi taannoin pelkäävänsä tyttärensä ennenaikaista kuolemaa. Lisäksi isä yritti myydä tyttärensä salaa nauhoitettuja puheluita lehdille.