Hiphop-tähti pääsi kaltereiden takaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Listaykkösenä äskettäin Yhdysvalloissa komeillut hiphop-tähti T.I. tuomittiin taannnoin vuodeksi ja yhdeksi päiväksi vankilaan. Nyt suosikkiartisti, oikealta nimeltään, Clifford Joseph Harris Jr, on päässyt kaltereiden takaa istuttuaan siellä vain seitsemän kuukautta.

T.I. yritti viimeiseen saakka saada lykkäystä tuomionsa täytäntöönpanoon erästä suurta konserttia varten, mutta sellaista ei hänelle kuitenkaan myönnetty. Lopulta artisti marssikin Arkansasissa sijaitsevaan Forrest Cityn vankilaan jo ennen aikojaan. Täysin vapaaksi hän ei kuitenkaan vielä päässyt, sillä nyt hänet siirretään kolmeksi kuukaudeksi ehdonalaiseen.

– En näe itseäni sukupolveni johtajana, vaan julkkiksena ja viihdyttäjänää. Tämä kokemus on opettanut, että minulla on mahdollisuus vaikuttaa miljooniin ihmisiin, T.I. lausui vankilasta päästyään.

Vankeustuomionsa lisäksi artisti tuomittiin maksamaan 100.000 dollarin sakot osana tuomiotaan. Konekiväärien ostosta pidätetty supertähti olisi voinut pahimmassa tapauksessa saada peräti kymmenen vuoden vankeustuomion.