Paparazzit rynnivät Christina Aguileran kolaripaikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Aguilera joutui jouluviikon alkajaisiksi shoppailureissullaan peltikolariin Hollywoodissa. Tiistaina saatuneessa peräänajossa ei loukkaantunut ketään, mutta poptähden avustajan ohjastama valkoinen Range Rover -maasturi sai lieviä vaurioita puskuriinsa.

Sitäkin merkillepantavampaa oli kuitenkin kolarin aiheuttama jälkitilanne, sillä supertähden perääajosta vihjeen saaneet paparazzit rynnivät paikalle uskomattomalla nopeudella ja pian kolaripaikka olikin kuvaajien kansoittama. Kolarin osapuolet joutuivat odottamaan tovin poliisien saapumista paikalle, ja sillä välin tilannetta ehti kuvaamaan sankka joukko paparazzeja. Katso kuvat tästä.

Christina Aguileran kerrotaan kuitenkin pysyneen koko hässäkän ajan hyvällä tuulella, eikä hän antanut pienen kolarin vaikuttaa joulumieleensä. Lopulta laulajatähti nousi häntä noutamaan tulleeseen toiseen autoon ja jatkoi matkaansa.