Tältä Britney Spears näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on pitänyt matalaa profiilia palattuaan Circus-kiertueensa taannoiselta Australian osuudelta. Kengurumaassa neitokainen sai satikutia playback-keikoistaan peräti ministeritasolta saakka. Nyt kohu on kuitenkin laantunut ja poppari on esitellyt uuden tyylinsä.

Vain pari viikkoa sitten viihdelehdissä uutisoitiin kuinka Britney Spears näyttäytyi julkisuudessa tukka sekaisin, eli huonona hiuspäivänä. Nyt nuo ajat ovat kuitenkin jo historiaa, sillä poptähti on käynyt kampaajalla ja värjännyt samalla kuontalonsa taas ruskeaksi. Katso kuvat tästä. Britney kuvattiin Mondrian-hotellilla Länsi-Hollywoodissa.

Muutama päivä sitten Yhdysvalloissa uutisoitiin, että Britneyn nykyinen miesystävä Jason Trawick oli käynyt keskustelemassa avioliittohaaveistaan laulajan entisen aviomiehen ja lasten isän Kevin Federlinen kanssa. Wannabe-räppärin kerrottiin suhtautuneen positiivisesti Jasonin aikaisiin kosia Spearsia lähiaikoina. Näin ollen heidän uskotaan avioituvan ensi vuoden aikana.