Christina Aguilera paljasti nolon tatuointinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina musiikkirintamalla hiljaiseloa viettänyt poptähti Christina Aguilera joutui jouluviikolla pieneen peltikolariin ja sai huomata olevansa edelleen supertähti. Paparazzit tekivät nimittäin kolaripaikalle valtavan invaasion.

Kukaan ei loukkaantunut rytäkässä ja Xtina pääsi jatkamaan matkaansa joulun viettoon. Nyt hänet on kuvattu shoppailemassa Beverly Hillsissä. Vaaleat hiuksensa lyhyiksi leikannut laulaja piilotteli kolaripaikallakin niskaansa, mutta shoppailureissun tiimellyksessä hiusten alta paljastui Christinan tatuointi. Katso kuva tästä.

Taannoin neitokainen otti niskaansa suuren tatuoinnin, jossa lukee hänen lyhennetty taiteilijanimensä Xtina. Nykyisin neitokainen pitää tempaustaan mitä luultavimmin virheenä, mutta onneksi tatuointi on helppo peittää kasvattamalla pidemmät hiukset. Mitä mieltä sinä olet Aguileran tatuoinnista?