Zoe Saldana on todellinen seksipommi

Viihdeuutiset · Stara.fi

James Cameronin massiivinen jättielokuva Avatar oli ehdottomasti yksi vuoden odotetuimmista ensi-illoista. Elokuva sai ensi-iltansa maailmalla 18. joulukuuta. Yksi elokuvan tähdistä on Zoe Saldana, joka on ensi-illan myötä noussut myös viihdelehtien otsikoihin.

Hollywoodin nousevien tähtien joukkoon tällä hetkellä lukeutuva tumma kaunotar on poseerannut jo useampaan otteeseen näyttävissä bikini- ja uimapukukuvissa. Hän päättää menestyksekkään vuotensa poseeraamalla ES Magazine -lehden kannessa ja sisäsivuilla seksikkäissä kuvissa. Paljasta pintaa tumma kaunotar ei kuitenkaan suostu juuri esittelemään. Katso kuvat tästä.

31-vuotias amerikkalaissyntyinen Zoe Saldana on näyttelijäurallaan tähdittänyt muiden muassa elokuvia Terminaali, Pirates Of The Caribbean ja Star Trek. Hänen ensimmäinen näkyvämpi roolinsa oli 90-luvun lopussa Kova laki -televisiosarjassa. Neitokaisen vähemmän mairitteleviin projekteihinsa lukeutuu esimerkiksi Britney Spearsin kanssa tehty Crossroads. Zoe Saldana on ollut rooleistaan jo lukuisia kertoja ehdolla useissa palkintogaaloissa.