Britannian Big Brother -ohjelma vakavassa kriisissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian uusi Big Brother -tuotantokausi käynnistyy tänään, eli vain tuntien kuluttua, mutta samaan aikaan kulissien takana on täysi kaaos. Brittilehdet ovat kuluneen viikon aikaa kilvan spekuloineet taloon muuttavien julkkisten henkilöllisyyksillä.

Tähän saakka on oletettu, että ohjelmaa esittävä Channel 4 olisi pantannut tietoja asukkaista, mutta nyt on selvinnyt, että nimet eivät ole vielä varmistuneet edes tuotantoyhtiölle. Vielä tänä aamuna kanava ei kyennyt varmistamaan keitä taloon on tänä iltana muuttamassa. Tämä kävi ilmi kun aamuksi kaavailtu uusien asukkaiden lehdistötilaisuus jouduttiin yllättäen perumaan viime hetkellä.

Kerroimme eilen kuinka povipommi Katie Pricen nykyinen ja entinen poikaystävä ottivat yhteen uudenvuodenaattona. Nyt miesten mukanaolo on epävarmaa, sillä heidän uskotaan päätyvän nyrkkitappeluun talossa. Miehet on kuitenkin kuljetettu jo Big Brother -talon läheisyydessä sijaitsevaan hotelliin odottamaan taloon astelemista. Vuonna 2004 brittien Big Brother keskeytettiin ja tuotantokausi oltiin jo valmiit lopettamaan, kun asukkaat Victor Ebuwa ja Emma Greenwood ajautuivat tappelemaan. Käsirysy päättyi vasta turvamiesten väliintuloon.

Miesten välikohtauksen lisäksi julkkiskauden osanottajia on pudonnut pelistä myös muista syistä. Boy George ei päässyt mukaan vankeustuomionsa takia, jalkapallotähti Paul Gascoigne ilmoitti ettei sittenkään halua mukaan ohjelmaan, televisioastrologi Russell Grant perui osallistumisensa ja entinen tyttäbändiläinen ja nykyinen narkomaani Kerry Katona ei läpäissyt vaadittavia psykologisia testejä. Heidän tilalleen on jouduttu etsimään korvaajia. Lehtitietojen mukaan korvaajiksi ovat tulossa esimerkiksi ruotsalainen dancetähti Basshunter ja brittipoppari Lady Sovereign.