The Hills alkaa helmikuussa Subilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monikansallinen viihdekanava MTV on jo pitkään esittänyt suosittua amerikkalaista The Hills -realitysarjaa, joka on nostanut julkisuuteen liudan kaunottaria. Helmikuun alusta alkaen sarja nähdään myös Subilla arki-iltaisin.

Suosikkisarjan tähtinä nähdään muiden muassa Heidi Montag, Audrina Patridge, Whitney Port ja Laguna Beach -sarjasta tuttu Lauren Conrad. The Hills kertoo heidän ja ystäviensä elämästä ja työskentelystä Los Angelesissa. Conrad työskentelee Teen Vogue -lehden toimituksessa ja Montag Bolthouse Productions -yhtiössä. Katso tuoreita kuvia Patridgestä tästä, Heidi Montagista tästä ja Whitney Portista tästä.

Ohjelma on tehnyt sen tähdistä oikeita julkkiksia, joiden elämää seurataan nykyisin tiiviisti viihdelehdistössä erityisesti Yhdysvalloissa. Lauren Conrad lähti sarjasta viiden kauden jälkeen, ja Sub esittää kaikki nämä kaudet, eli lähes sata jaksoa. Viiden jakson viikkovauhdilla sarjaa riittää toukokuun puoliväliin 21. toukokuuta saakka.