Backstreet Boys -tähti kosi yökerhossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin äskettäin konsertoineen Backstreet Boys -yhtyeen jäsen AJ McLean on nykyisin rengastettu mies. Tilanne taisi kuitenkin tulla yllätyksen myös miehelle itselleen, ainakin amerikkalaislehtien kertoman tapahtumasarjan perusteella.

TMZ-viihdelehti uutisoi tänään kuinka AJ McLean kosi tyttöystäväänsä eilen vähemmän romanttisissa merkeissä yökerhossa Las Vegasissa. Tapaus ei ollut ilmeisesti etukäteen suunniteltu, sillä popparin kerrotaan kipaisseen vain muutamia minuutteja aiemmin samassa hotellissa olevaan kultasepänliikkeeseen ostamaan sormusta kosintaa varten ja juokseen myös takaisin yökerhoon.

Kellon lyödessä kaksitoista laulaja nousi esiintymislavalle, otti mikrofonin ja polvistui. Tämän jälkeen hän kosi tyttöystäväänsä Rochelle Karidisia, joka vastasi kosintaan myöntävästi. Katso kuvat tästä. Kosinta tapahtui Hard Rock -kasinohotellin Wasted Space -yökerhossa, joka on suomalaisittainkin varsin pieni ravintola. Viihdelehti Stara oli taannoin seuraamassa samassa ravintolassa Katy Perryn yksityiskeikkaa, josta löytyy kuvamateriaalia tästä.