BB-julkkikset törkyilivät sukuelimet käsissään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian televisiohistorian viimeinen julkkisten Big Brother -tuotantokausi on parhaillaan käynnissä. Kauden alkuosa on sujunut varsin rauhallisissa tunnelmissa ja ilman televisioyhtiön toivomia skandaaleja. Kauden kohutuimmista tapahtumista ovat vastanneet flirttailullaan ruotsalainen dancepoppari Basshunter ja venäläissyntyinen ex-rollarityttöystävä Ekaterina ”Katia” Ivanova.

Nyt parin orastanut suhde on kuitenkin jo historiaa, ja Basshunter on keskittynyt miehisiin touhuihin yhdessä Kaie Pricen nykyisen miesystävän Alex Reidin kanssa. Mielellään alastomana poseeraava poppari, oikealta nimeltään Jonas Altberg, sai naistenvaatteista pitävän Reidin riisumaan itsensä nakupelleksi ja laittamaan päähänsä blondiperuukin. Katso kuvat tästä.

Tämän jälkeen miehet ahdistelivat BB-talon julkkisnaisia alastomana ympäri taloa pyörien. Alex Reid tarjosi miehuuttaan lähietäisyydeltä myös Ivana Trumpin käsittelyyn, mutta miljardöörin ex-vaimo ei moisesta syttynyt. Tämän jälkeen miehet suuntasivat riehumaan alastomina BB-talon pihamaalle ja kokeilemaan miltä tuntuu hypätä alastomana lumihankeen.