Lindsayn paparazzitörmäys tallentui videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan nousi viikonloppuna otsikoihin poistuessaan assistenttinsa kanssa Adam Lambertin konsertista Los Angelesissa. Paparazzien mukaan Lohania kuljettanut auto ”ajoi paparazzin yli”, mutta videon perusteella tilanne ei ollut aivan niin vakava.

Paparazzien piirityksessä Lindsayn avustaja ajoi auton konserttipaikan takaovelle, jossa Lohan nousi autoon salamavalojen välkkyessä. Muutama sekunti tämän jälkeen assistentti kaasutteli liikkeelle. Hän ei ilmeisesti kuitenkaan huomannut auton edessä räpsytellyttä paparazzia, joka jäi mahdollisesti auton töytäisemäksi. Eilen tilanteesta julkaistiin toisen paparazzin kuvaama video. Katso video tästä.

Videolla nähdään kuinka mustaan t-paitaan pukeutunut Koko-niminen kuvaaja seisoo auton edessä. Auton liikuttua noin metrin kuuluu tömähdys ja tööttäys, kunnes auto jatkaa pian matkaansa. Tämän jälkeen paparazzi ilmoittaa auton törmänneen häneen ja ajaneen jalkansa yli. Pian kuvaaja alkaa pidellä kättään ja toteaa sen murtuneen. Videolla nähdään kuinka kuvaajaa saa hoitoa paikalle kutsutussa ambulanssissa. Vielä ei ole varmuutta loukkaantuiko kuvaaja oikeasti, vai ansaitsisiko hän paparazzien Oscar-palkinnon. Poliisi on joka tapauksessa aloittanut tapauksen tutkimukset.