Tulikuuma Megan Fox alusvaatteisillaan mainoksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Megan Fox on päässyt jo suurimman suosionsa yli, kun hän oli otsikoiden määrässä mitattuna Hollywoodin puhutuin kaunotar vuonna 2009. Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useampaan otteeseen äänestetyllä kaunottarella on nyt aikaa poseerata myös mainoksissa.

Uuden hulppean ökytalon äskettäin harvinaisen edulliseen alle kolmen miljoonan dollarin hintaan Hollywoodin kukkuloilta ostanut tähti kuvaa parhaillaan New Mexicossa seuraavaa elokuvaansa. Sitä ennen hän käväisi kuitenkin kuvauttamassa itsensä Emporio Armanin alusvaatteisiin sonnustautuneena merkin uusia mainoskuvia varten. Katso kuva tästä.

Aiemmin Emporio Armanin alusvaatteita ovat aktiivisesti mainostaneet muiden muassa julkkispari Victoria ja David Beckham. Megan Fox jatkaa siis ansiokkaasti brittipariskunnan viitoittamalla tiellä.