Kuuntele: Haastattelussa Adam Lambert

Haastattelut Viihde · Stara.fi

Viihdelehti Staran podcastissa otetaan tällä kertaa langan päähän erittäin suosittu amerikkalainen poptähti Adam Lambert, joka on American Idol -ohjelmasta tunnetuksi tullut laulaja. Kisassa toiseksi tullut tähti on menestynyt hienosti ja julkaisi myös Suomessa esikoisalbuminsa marraskuussa.

Haastattelu merkityksellisyydestä kertoo jotain se, että edellisenä iltana Adam Lambert oli Oprah Winfreyn ohjelman vieraana maailman suosituimmassa keskusteluohjelmassa.

Haastattelussa Adam Lambert kertoo muiden muassa miten hän näkee nykyisin sen, että hän nousi tähdeksi realityohjelmasta. Lisäksi hän kertoo esikoisalbuminsa musiikista ja sen remikseistä sekä valottaa hieman mitä hän tulee jatkossa julkaisemaan. Lisäksi Euroopassa aiemmin asunut laulaja kertoo suhteestaan Eurooppaan ja muistelee Suomen vierailuaan. Monet haastattelun kysymyksistä ovat supertähden suomalaisten fanien ehdottamia.