Mariah Carey: ”Tunsin itseni rumaksi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna jälleen Hollywoodin punaisella matolla muodoillaan tyrmistyttänyt poptähti Mariah Carey lukeutuu nykyisin seuratuimpiin julkkistähtiin. Hän ei ole erityisen tunnettu kauneudestaan, mutta neitokaisella on oma laaja fanikuntansa. Nyt Mariah on kertonut pitäneensä itseään nuorempana rumana.

Laulajatähti koki itsensä muita rumemmaksi, koska hänellä oli sukujuuria eri puolilla maailmaa. Careyn äiti oli irlantilais-amerikkalainen ja isä oli afroamerikkalainen ripauksella venetsialaisia juuria. Mariah Carey kertoi nyt ettei koskaan sopeutunut koulussa sekalaisten juuriensa takia. Tästä syystä hän tunsi olonsa hyvin epävarmaksi myös ulkonäkönsä suhteen.

– Olen hyvin epävarma ulkonäöstäni, ja olen aina ollut, koska minulla on sekalaiset sukujuuret. Se ei ole erikoista nykyisin, kun kaikki hyväksyvät sen laajemminkin, mutta lapsena tunsin etten kuulunut mihinkään enkä pitänyt itseäni nättinä. KUn sitä varttuu tuollaisessa tilassa sitä ei aina tunne itseään nätiksi, Mariah Carey kertoi Observer Woman -lehdelle.

Mariahin erilaisuus paljastui hänelle viimeistään kun hän vei ystävänsä tapaamaan isäänsä, joka oli siis mustaihoinen.

– Ystäväni nousi autosta ja menimme isäni yläkertaan. Isäni oli todella pitkä ja komea. Ystäväni oli kuitenkin peloissaan, koska hän ei ehkä ollut nähnyt koskaan mustaa miestä. Kun hän katsoi isääni, hänen suunsa aukesi, hän alkoi kirkua ja puhkesi itkuun.