Realitykaunotar Whitney Port bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen realitytähti Whitney Port nähdään helmikuussa Subilla alkavassa The Hills -realitysarjassa. Rapakon takana nykyisin myös The City -realitysarjassa nähtävä kaunotar nousi taannoin otsikoihin muutettuaan kotoaan hotelliin hiiren takia.

Whitney Port hänen paras ystävänsä Joanna Scapa näkivät kotonaan pienen jyrsijän ja kauhistuivat sitä niin kovasti, että pakkasivat välittömästi tavaransa ja ottivat suunnan kohti Cooper Square -hotellia – yöpuvussaan. Sinne päästyään he soittivat asuntoonsa tuholaistorjujat. Nyt Whitney on kuitenkin ikuistettu jo nauttimassa yksikseen rentouttavasta vapaapäivästä aurinkoisissa tunnelmissa. Katso kuvat tästä ja lisää kuvia tästä.

24-vuotias Whitney Port on nähty television realitysarjojen lisäksi myös mallina muotinäytöksissä ja lehtien sivuilla. Hän on toiminut mallina muiden muassa Teen Vogue -lehdessä, jossa hän myös työskenteli muotitoimittajana. Viime aikoina Whitney Port on työskennellyt muotimaailmaan keskittyneessä viesintätoimistossa New Yorkissa. Viime vuonna hän lanseerasi lisäksi oman vaatemerkkinsä nimeltä Eve & A.