Cheryl Cole : Fight For This Love

Singlet · Stara.fi

Brittimiesten maailman seksikkäimmäksi naiseksi viime vuonna äänestämä laulaja Cheryl Cole tuli tunnetuksi Girld Aloud -yhtyeen kaunottarena, mutta on sittemmin suunnannut menestyksekkäästi soolouralle. Hänen ensimmäinen singlensä oli nimeltään Fight For This Love, ja se sai Britanniassa valtavan suosion nousten suoraan listaykköseksi.

Nyt myös Suomessa julkaistu single on yllättävän rauhallinen veto popparikaunottarelta. Poljennoltaan biisi on jotain slovarin ja r&b-kappaleen välimaastosta, vaikka biitin nopeus on tosin disco-osastoa. Lopputulos on kuitenkin varsin kaunis balladityylinen fiilistely, joka sopii erityisesti radioon. Cherylin laulusoundia kuuntelee lähes yhtä mielellään kuin häntä katsoo.

Biisin koukkuna toimivat kaunis kertosäe sekä taustalla biisiä hyvin kuljettava rauhallinen äänimaisena, jonka soundit on hiottu viimeiseen saakka kuntoon. Tämän kappaleen perusteella Colen 3 Words -debyyttialbumilta voidaan odottaa hyvää materiaalia, mutta hieman lisää potkua neitokaisen tuotantoon voisi toivoa. Levy julkaistaan Suomessa helmikuussa.

Pisteet 3/5