26-vuotias perheenäiti: ”Basshunter tuhosi avioliittoni”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen poptähti Basshunter on ollut viime päivinä otsikoissa osallistuttuaan Britannian julkkisten Big Brother -kisaan. Nyt kolmen lapsen äiti syyttää artistia avioliittonsa tuhoamisesta.

Kaksi vuotta naimisissa ollut 26-vuotias Laura Stokes kertoi, että Basshunter harrasti hänen kanssaan seksiä muutama viikko ennen BB-taloon astumistaan. Naisen mukaan hän ja poppari päätyivät sänkyyn konsertin jälkeen.

Samaan aikaan kotona odottanut 28-vuotias aviomies ei tiennyt vaimonsa puuhista, kunnes pariskunta katsoi Big Brotherin aloitusjaksoa kotonaan. Vaimo huudahti nähtyään Basshunterin astumassa taloon ja tunnusti pettäneensä aviomiestään artistin kanssa. Tämän jälkeen mies jätti vaimonsa. Basshunter, oikealta nimeltään Jonas Altberg, kutsui naisen hotellihuoneeseensa keikan jälkeen.

– Hän ei tarjonnut minulle drinkkiä. Hän kaatoi minut sängylle ja riisui minut. Se oli kauheaa. Hän on hyvin varusteltu, mutta ei tiennyt mitä olisi sillä tehnyt. En ole koskaan aiemmin tehnyt tällaista. Rakastan miestäni ja kadun tätä ikuisesti, nainen kertoi The Sun -lehdelle.