Tältä Nicole Richie näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Nicole Richie tuli muutama vuosi sitten tunnetuksi realitysarjan tähtenä tehdessään silloisen parhaan ystävänsä Paris Hiltonin kanssa omaa Leidit landella -ohjelmaansa. Sittemmin parivaljakon välit viilenivät ja Nicole keskittyi perustamaan perhettä.

Supertähti Lionel Richien tytär ei ole ollut kovinkaan paljon julkisuudessa viime aikoina, mutta nyt hän on suostunut poseeraamaan Marie Claire -lehden brittiversion kansikuvassa ja sisäsivuilla. Taannoin myös epäillyn anoreksiansa johdosta otsikoissa ollut neitokainen kiistää lehdessä kärsivänsä syömishäiriöstä. Kuvissa hän poseeraa varsin näyttävästi uudessa hiustyylissään. Katso kuvat tästä.

Taannoin Nicole Richie nousi otsikoihin jouduttuaan häntä seuranneen paparazzin takia kolariin ja sairaalaan. Tapauksen oikeudenkäynti ei ole vielä alkanut. Nicolen uskotaan vaativan kuvaajalta korvauksia tapahtuneesta.