Jesse Eisenberg Staralle: ”En pidä zombieleffoista”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari viikkoa sitten Suomen ensi-iltansa saaneen Zombieland-elokuvan tähti Jesse Eisenberg on vielä varsin uusi tuttavuus, mutta hänelle povataan menestyksekästä uraa Hollywoodissa. Viihdelehti Stara tapasi hänet taannoin Espanjassa.

Jesse Eisenberg Staran haastattelussa

Zombieland oli Eisenbergin ensimmäinen näkyvämpi rooli suuren budjetin elokuvassa. Hän paljasti yllättäen haastattelussa inhoavansa zombie-elokuvia.

– En oikeastaan pidä niistä. Pidän tästä elokuvasta sen komediallisuuden takia. Se on pääasiassa komedia ja zombiet ovat siinä toissijaisia. Minusta tämä elokuva oli yksi kaikkien aikojen hauskimmista elokuvista, mutta en juuri välitä sen zombieista, Jesse Eisenberg kertoi Staralle.

Menestyselokuvan rooli oli kuitenkin juuri tästä syystä mennä aluksi Jesseltä sivu suun. Syy selviää Jessen haastattelusta, joka julkaistaan Starassa näinä päivinä myös videona.