Zombieland-tähti Jesse Eisenberg Staralle: ”En koskaan halunnut elokuvaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari viikkoa sitten Suomen ensi-iltansa saaneen Zombieland-elokuvan tähti Jesse Eisenberg on vielä varsin uusi tuttavuus, mutta hänelle povataan menestyksekästä uraa Hollywoodissa. Viihdelehti Stara tapasi hänet taannoin Espanjassa.

Jesse Eisenberg Staran haastattelussa

Eisenbergin sisko oli aikanaan lapsitähti, joka niitti suosiota myös näyttelijänä. Siskon esimerkillä ei kuitenkaan Jessen mukaan ollut vaikutusta hänen omaan uravalintaansa, sillä elokuva-ala ei kiinnostanut häntä.

– Ei ollut. Minä pidin teatterista kun olin nuorempi. Innostuin elokuvista vasta lukion viimeisellä luokalla New Yorkissa. En olisi koskaan uskonut päätyväni elokuvaan, enkä koskaan edes halunnut olla elokuvassa. Olin lopulta hyvin onnekas, Jesse Eisenberg kertoi Staralle.

Nyt nuorella miehellä on kuitenkin listaykkösen ansiolistassaan. Sellainen referenssi tuntuu hyvältä kenestä tahansa, erityisesti jos päätyy mukaan sattumalta.

– Kyllä. Yllätyn joskus itsekin kuinka päädyn mukaan erilaisiin juttuihin. Toivottavasti ihmiset menevät katsomaan sen.