Amanda Bynes riisui miestenlehteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Amanda Bynes tunnetaan lähinnä Hairspray-elokuvan tähtenä sekä muutamista sivuosista. Viime vuosina hiljaiseloa viettänyt neitokainen nähdään tänä vuonna ensimmäistä kertaa vuosiin myös valkokankaalla elokuvassa Easy A, jossa hän esittää niin ikään sivuosaa.

Nyt Amanda Bynes on nyt noussut pitkästä aikaa otsikoihin viihdelehdistössä. Hän kaunistaa nimittäin Maxim-lehden helmikuun numeron sivuja näyttävillä kuvillaan. Vaalea kaunotar on uskaltautunut riisumaan itsensä alusvaatteisilleen, mikä ei olekaan ollut hänen kohdallaan lainkaan hullumpi päätös. Katso kuvat tästä.

23-vuotias Amanda Bynes tunnetaan näyttelijänä, televisiojuontajana ja laulajana. All That ja The Amanda Show -televisiosarjojen myötä läpimurtonsa aikanaan tehnyt kaunotar juonsi 1990-luvun puolivälistä vuosikymmenen vaihteeseen saakka lastenohjelmia Nickelodeon-kanavalla. Sittemmin hän siirtyi näyttelijäksi. Vuonna 2006 hänet nimettiin yhdeksi kuumimmista nuorista tähdistä ja seuraavana vuonna hän oli viidenneksi parhaiten palkattu alle 21-vuotias tähti.