Suuttunut Mel Gibson haukkui toimittajan haastattelussa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu näyttelijäveteraani Mel Gibson nähdään pian jälleen pitkästä aikaa valkokankaalla, kun hänen uusi elokuvansa Pimeyden ytimessä saa Suomen ensi-iltansa tämän viikon perjantaina. Näyttelijä on ollut elokuvansa merkeissä paljon esillä muiden muassa haastattelujen merkeissä.

Nyt eräs haastattelijoista on kuitenkin mennyt supertähden mielestä liian pitkälle. Gibson kärsi muutama vuosi sitten monenlaisista henkilökohtaisista ongelmista, joista vähäisin ei suinkaan ollut alkoholiongelma. Sittemmin jo parannuksen tehnyt tähti ei halunnut keskustella aiheesta enää vuonna 2010, ja toimittajan kysymykset aiheesta saivat hänet suuttumaan.

Lopulta Mel Gibson totesi haluavansa mennä haastattelussa eteenpäin ja toimittaja päättikin saman tien haastattelun. Lopuksi Gibson ehtii kuitenkin haukkua toimittajan kusipääksi ennen kuin kuvayhteys studioon katkeaa. Katso video tästä tai artikkelin alta.