Sandra Bullockin yllättävä toive Oscar-juhliin: Rasvaimu!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkinäyttelijä Sandra Bullock on mielenkiintoisessa tilanteessa, kun hänet nimittiin tällä viikolla sekä Razzie että Oscar -palkintojen ehdokkaaksi. Hän on kautta aikojen ensimmäinen näyttelijä, joka voi voittaa samaan aikan palkinnon sekä surkeimmasta että parhaasta roolisuorituksestaan.

Bullock keskittyy kuitenkin pääasiassa Oscar-gaalaan, sillä hän on nyt ensimmäistä kertaa ehdolla. The Blind Side -elokuvan roolistaan ehdokkuuden saanut tähti onkin nyt kertonut jännittävänsä kovasti maaliskuun alussa pidettävää palkintogaalaa. Hän vitsaili aikovansa valmistautua juhliin samalla tavoin kuin moni muukin Hollywood-tähti.

– Uskoisin, että tarvitsen rasvaimun. Ja erittäin tiukka paasto. Sitten hankin vielä pienen brittikorostuksen, Sandra Bullock totesi OK!-lehden mukaan.

Lehden haastattelussa Bullock paljasti myös, että oli ollut täydessä unessa silloin kun Oscar-ehdokkaat eilen julkistettiin.

Viihdelehti Stara tapasi Sandra Bullockin taannoin New Yorkissa. Haastattelun voi lukea tästä.