Jennifer Aniston peppu pystyssä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Jennifer Aniston ei kuulu niihin tähtiin, jotka poseeraavat alituiseen bikineissä ja vieläpä pyrkivät pääsemään paparazzien tähtäimiin. Tästä syystä Anistonin bikinikuvia ei kovin usein viihdelehdissä ole nähty.

Nyt näin onnekkaasti on kuitenkin päässyt käymään, sillä superjulkkis viettää parhaillaan hyvin ansaittua lomaansa Cabon lomakeitaassa. Paikalle osunut paparazzi iski kultasuoneen ikuistettuaan Jenniferin nauttimassa auringosta vaaleanpunaisiin bikineihin sonnustautuneena. Katso kuvat tästä.

Viime aikoina on huhuttu, että Anistonilla ja hänen vastanäyttelijällään Gerard Butlerilla olisi suhde. Näyttelijät ystävystyivät viime kesänä heidän yhteisen Bounty Hunter -elokuvansa kuvauksissa New Yorkissa. Parin huhuttiin seurustelevan, mutta asiasta ei saatu koskaan virallista vahvistusta. Viimeaikaisten valokuvien perusteella he ovat edelleen ainakin läheisiä ystäviä.